Hart te huur

Home » Boeken » Hart te huur
  • Nieuw

Hoe goed ken jij je buren?

De bewoners van een ietwat krakkemikkig appartementencomplex hebben allemaal hun eigen leven. Behalve een knikje als ze elkaar tegenkomen op een krakende trap, is er niet veel contact.
Als de nieuwe huisbaas het pand onder handen wil nemen voor een grondige renovatie, worden de dames echter flink wakker geschud. Aan alle hypermoderne snufjes blijkt een flink prijskaartje te hangen. Alleenstaande moeder Autumn, yogadocent Fenna, moederkloek Loes, accountant Claire en de hopeloze Amber moeten de handen ineen slaan om hun op geld beluste huurbaas tegen te houden. Toch blijkt dat de vrouwen niet helemaal op één lijn zitten, zeker als jarenlange irritaties en geheimen naar boven komen…

En wie is die knappe man die telkens de zolderverdieping bezoekt?

‘Hart te huur’ is een hilarisch en hartverwarmend verhaal over (zelf)liefde en vriendschap door vijf schrijfsters van De Verhalenfabriek.

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099235
Aantal pagina's
100

Over de auteurs

Linda Babel

Linda Babel woont in Almere, samen met haar dochter en een eigenwijze kat. Ze deed mee met verschillende schrijfwedstrijden waaronder de schrijfwedstrijd van de Verhalenfabriek in 2022. Met het verhaal ‘Een tweede kans’, sleepte ze een contract binnen en zo kwam haar droom uit.

Janice Bakker

Janice is een echte boekenwurm, een onverbeterlijke taalverbeteraar en gaat het liefst elke vakantie (en ja, dat zijn er nogal wat) ergens anders heen.

Marli Elisa

Marli Elisa schrijft feelgoods met een dosis romantiek erin waarbij de gebeurtenissen elkaar in rap tempo opvolgen. Waaronder een kort verhaal over haar favoriete tijd van het jaar: kerst! Lees 'Flora's winter' vanaf 20 november.

Denise Meijer

Denise Meijer (1992) won de schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek in 2021 met deel 1 van Liefdeslessen

Amélie Storms

Schrijven is altijd een passie geweest van Amélie Storms. Als klein meisje stonden haar dagboeken vol verhalen over jongens op wie ze een geheime crush had. Ze studeerde journalistiek. Maar het was de schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek die haar het zetje gaf om écht te gaan voor haar schrijversdroom.