De leesclub was een groot succes

Home » Nieuws » De leesclub was een groot succes
interview met sarah simmelink en amelie storms
20/03/2023

19 maart waren we live met leesclub ‘Lang & Gelukkig’

Ter ere van de lancering van onze nieuwste Tussendoortjes gingen we live met de auteurs Sarah Simmelink en Amélie Storms. Leesclub Lang & Gelukkig ging samen met De Verhalenfabriek stipt om 20.00 uur live via Instagram.

Tijdens de livesessie werden de feelgood auteurs geïnterviewd over unicorn onesies, leven volgens de maanstand en vlinderorgasmes. Het was een hele gezellige sessie begeleidt door Marli Elisa en Sarina Boontjes. De kijkers stelden vragen ‘komt er ook een verhaal over Lies en Charles?’ en ‘deel je het recept van de walnotenpasta?’ Het halfuur vloog voorbij. Wil je de sessie terugkijken? Dat kan hier!

Gelukkig komen er op 2 april weer nieuwe feelgood verhalen uit en dat betekent ook weer een nieuwe leesclub! De datum maken we binnenkort bekend. Je kunt dan weer gezellig meekletsen en je vragen stellen.

Wie zitten er in leesclub ‘Lang & Gelukkig’?

De leesclub is opgericht door Linda Babel, Janice Bakker, Amélie Storms, Denise Meijer en Marli Elisa na aanleiding van hun deelname aan de schrijfwedstrijd ‘Lang & Gelukkig’. Alle vijf de auteurs brengen de komende tijd hun feelgood verhalen uit bij De Verhalenfabriek. De leesclub is opgezet om elkaar te inspireren en motiveren bij het schrijven van hun boeken.