Drie lekkere nieuwe Tussendoortjes met een vleugje salie

Home » Nieuws » Drie lekkere nieuwe Tussendoortjes met een vleugje salie
livesessie auteurs Sarah Simmelink en Amélie Storms
26/02/2023

Maart brengt drie nieuwe Tussendoortjes

Amélie Storms en Sarah Simmelink brengen in maart hun debuuttitels uit. Drie heerlijke feelgood verhalen waar je je weer even een verloren middag in kunt verliezen. Vanaf 12 maart verkrijgbaar als e-bookonly. Val jij voor de charmes van de charmante buurman, wordt het een rendez vous in Frankrijk of val je toch voor de onmogelijke auteur met zijn vlinderorgasme?

Sarah Simmelink – Durven Dromen

Omdat Joy thuiswerkt is er eigenlijk geen reden voor haar om iets anders te dragen dan haar onesie. Totdat de knappe buurman aanbelt…

Trekt Joy eindelijk die unicorn onesie uit of blijft ze zich als een kluizenaar verstoppen in haar studio? Lees meer…

Amélie Storms – Vleugje salie & korreltje zout

De overspannen foodvlogger Nadia maakt een cruciale fout waardoor ze in één klap gehaat wordt door haar publiek en vlucht naar het huis van haar oma in Frankrijk.

Lukt het Nadia om ondanks alle turbulentie toch haar eigen verlangens te blijven volgen? Lees meer…

Amélie Storms – Alle controle kwijt

De serieuze uitgeverijmedewerker Annelie moet voor een boekenreeks over het vlinderorgasme gaan samenwerken met de onstuimige Marcus.

Marcus drijft Annelie tot waanzin. Kan ze de regie weer terugpakken of vlucht ze vooral weg van een avontuurlijk nieuw leven? Lees meer…

Doe mee met de Leesclub!

Op 19 maart neemt Leesclub Lang & Gelukkig onze Instagrampagina over en gaan ze live met auteurs Amélie Storms en Sarah Simmelink. Stel live je vragen aan de auteurs en klets mee over hun nieuwste verhalen.