11 april Livesessie met de auteurs!

Home » Nieuws » 11 april Livesessie met de auteurs!
livesessie met de feelgood auteurs janice bakker en marli elisa
06/04/2023

11 april gaan we live met leesclub ‘Lang & Gelukkig’

We organiseren weer een Instalive book meet up met de auteurs! Deze keer neemt leesclub ‘Lang & Gelukkig’ onze Instagrampagina over en gaan ze op dinsdag 11 april om 20.00 uur live met auteurs Janice Bakker en Marli Elisa.

We praten over hoe het voelt om je verhalen de wereld in te sturen.

Wie zitten er in leesclub ‘Lang & Gelukkig’?

De leesclub is opgericht door Linda Babel, Janice Bakker, Amélie Storms, Denise Meijer en Marli Elisa na aanleiding van hun deelname aan de schrijfwedstrijd ‘Lang & Gelukkig’. Alle vijf de auteurs brengen de komende tijd hun feelgood verhalen uit bij De Verhalenfabriek. De leesclub is opgezet om elkaar te inspireren en motiveren bij het schrijven van hun boeken.

Wil je meedoen?

Voor deze meet up vragen we ook een select aantal lezers. Wil jij een van de verhalen alvast vooruitlezen en een paar vragen voorbereiden voor de leesclub? Mail dan naar info@deverhalenfabriek.com en geef je boekvoorkeur aan. Volgende week maken we bekend wie er zijn gekozen. (De deelnemers hebben ondertussen bericht gehad)

AdemloosVerhuizen naar de grote stad en een nieuwe carrière: het stuklopen van Nora’s relatie zorgt ervoor dat ze haar leven helemaal omgooit. 

Sterre’s Zomer – Single op Koningsdag – Wat doe je als je tijdens een feestje de liefde van je leven tegen het lijf loopt? En hem per ongeluk vertelt dat je een vet hippe art-mixer bent in plaats van een werkloze net afgestudeerde…? 

Ook het tweede deel van Sterre’s zomer is al verschenen en heet Verliefd in Parijs.

De ebooks verschijnen 2 april, dus word je niet uitgekozen, dan kun je altijd zelf nog het ebook aanschaffen en alsnog meedoen met de leesclub. 🙂