Pak(je) van mijn hart

Home » Boeken » Pak(je) van mijn hart
  • Reserveren

Hart te huur gaat verder!

Amber is helemaal in haar nopjes met het idee om met haar buren kerst te vieren. Wat een gezellige avond vol hapjes en cadeautjes moet worden, blijkt al snel een grote warboel. Fenna en Loes zijn nogal afgeleid, Autumn heeft stiekem een hekel aan kerstcadeaus en Claire is bezig met de toekomst. De vrouwen lijken elkaar toch minder goed te kennen dan gedacht… Valt kerstavond nog te redden? Of zijn de verschillen tussen de buurvrouwen te groot voor een langdurige vriendschap?

Pak(je) van mijn hart is een betoverend kerstverhaal vol lichtpuntjes voor tijdens een donkere winteravond

Prijs
€ 5,99
ISBN
9789461099846

Over de auteurs

Linda Babel

Linda Babel woont in Almere, samen met haar dochter en een eigenwijze kat. Ze deed mee met verschillende schrijfwedstrijden waaronder de schrijfwedstrijd van de Verhalenfabriek in 2022. Met het verhaal ‘Een tweede kans’, sleepte ze een contract binnen en zo kwam haar droom uit.

Amélie Storms

Schrijven is altijd een passie geweest van Amélie Storms. Als klein meisje stonden haar dagboeken vol verhalen over jongens op wie ze een geheime crush had. Ze studeerde journalistiek. Maar het was de schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek die haar het zetje gaf om écht te gaan voor haar schrijversdroom.

Denise Meijer

Denise Meijer (1992) won de schrijfwedstrijd van De Verhalenfabriek in 2021 met deel 1 van Liefdeslessen

Marli Elisa

Marli Elisa schrijft feelgoods met een dosis romantiek erin waarbij de gebeurtenissen elkaar in rap tempo opvolgen.

Janice Bakker

Janice is een echte boekenwurm, een onverbeterlijke taalverbeteraar en gaat het liefst elke vakantie (en ja, dat zijn er nogal wat) ergens anders heen.