Check je boekenhoroscoop

Home » Nieuws » Check je boekenhoroscoop
Welke feelgood novelle matcht met jouw sterrenbeeld?
14/05/2023

Welk Tussendoortje matcht met jouw sterrenbeeld? Het universum heeft gesproken en deze feelgood verhalen passen het beste bij jouw sterrenbeeld. Zet ze op je lijstje. Ik wens je heel veel leesplezier! X Juul

Ram

Het is tijd om de controle eens helemaal los te laten Ram en tijd te nemen voor jezelf.

Lees Alle Controle Kwijt van Amelie Storms

De novelle Alle Controle Kwijt van Amelie Storms zet je op het goede spoor en geeft je nieuwe inzichten over de prioriteiten in je leven. Ga net als Annelie op onderzoek uit. De serieuze uitgeverijmedewerker Annelie moet voor een boekenreeks over het vlinderorgasme gaan samenwerken met de onstuimige Marcus.

Stier

Je hebt je als Stier weer eens veel te druk gemaakt de afgelopen tijd. Tijd voor een break.

Ga voor Ademloos van Janice Bakker

In Ademloos van Janice Bakker moet Nora gedwongen rust nemen in een huisje aan de kust, in de hoop dat de zeelucht haar goed doet. Neem deze novelle mee en steek je voeten zelf ook even in het zand om weer even te aarden.

Tweeling

Als Tweeling heb je een rijke fantasie, net als Sterre. Kom even terug op aarde met deze leuke serie vol humor!

Kies Sterre’s zomer Single op Koningsdag van Marli Elisa

In Sterre’s zomer stapt Sterre uit haar comfortzone en gaat uit haar plaat op Koningsdag. Dan komt ze natuurlijk net de liefde van haar leven tegen en vertelt hem per ongeluk dat ze een vet hippe art-mixer is in plaats van een werkloze net afgestudeerde… Het had jou ook kunnen overkomen.

Kreeft

Je mag iets vaker voor jezelf opkomen Kreeft. Net als Joy kun je zoveel meer dan je denkt.

Lees Durven Dromen van Sarah Simmelink

Omdat Joy thuis werkt is er eigenlijk geen reden voor haar om iets anders te dragen dan haar onesie. Totdat de knappe buurman aanbelt… Dan zet een incident op het werk haar leven op zijn kop. Lukt het haar dit keer wel van zich af te bijten?

Leeuw

Als leeuw krijg je veel aandacht deze week en je voelt je begeerd. Als single is dit het moment om op zoek te gaan naar liefde net als Coco.

Ga voor Singlereis van Inge van Prooijen

Coco heeft een groepsreis naar Zuid-Afrika geboekt. Niet zomaar een reis: een singlereis. Coco is er he-le-maal klaar met de dates die haar vriendinnen voor haar regelen. Ze hoopt op een fijne vakantie, en wie weet houdt ze er wel goede vrienden aan over. En liefde? Welnee, om liefde te vinden moet je daar wel voor openstaan, en dat doet ze allang niet meer.

Maagd

Misschien is dit niet het moment om een grote commitment aan te gaan, Maagd. Ga nog even op onderzoek uit of dit echt is wat je wilt net als Hanna. Maak plezier!

Lees MZZL-moeders van Marion van de Coolwijk

De MZZL Meiden Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Tanja heeft een baby van een onbekende vader. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt.

Weegschaal

Als Weegschaal denk je dat je alles onder controle moet hebben, maar ook jij mag fouten maken en verdiend een tweede kans. Wees een beetje lief voor jezelf deze maand.

Kies Een tweede kans van Linda Babel

Taartenbakster Jildou wordt gevraagd om een bruidstaart te maken voor haar ex die gaat trouwen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden?

Schorpioen

Als schorpioen weet je hoe je je mannetje kunt staan. Dat is deze maand gelukkig niet nodig. Ontspan Schorpioen. Je hebt het verdiend.

Ga voor Lucy van Hanneke Meier

Na de dood van haar man moet Lucy het alleen zien te redden met haar zoontje Alec. Ze schrijft zich in voor een nieuw spelprogramma. Verblind door de hoofdprijs tekent ze het contract. Al snel komt ze erachter dat het spel niet is wat het lijkt. Maar er is geen weg meer terug…

Boogschutter

Je bent in een romantische bui, Boogschutter. Dit is het moment om op ontdekking uit te gaan. Wie weet wat je tegenkomt.

Lees Schotse dromen van Lexie Scott

De zussen Davine en Shona besluiten de Londense society te verlaten en naar de Schotse Hooglanden te verhuizen. De twee knappe broers MacKinsey maken al jaren de dienst uit in de regio en zijn niet bepaald blij met de komst van de zussen. Gaan de lady’s daar verandering in brengen? En zijn de broers bestand tegen de charmes van het tweetal?

Steenbok

Je hebt deze maand behoefte aan sturing. Vraag advies aan iemand die dicht bij je staat en sta open voor wat diegene te zeggen heeft.

Ga voor Liefdeslessen Zomer in zicht van Denise Meijer

Met de zomer in zicht moet Mandy samen met haar knappe collega Tim het klassenfeest organiseren. Maar ze kan hem niet uitstaan. Lukt het ze samen te werken nu de zomer in zicht is? Of wordt het Mandy allemaal te veel?

Waterman

Alles komt goed, Waterman. Zo niet, dan toch! Een oude passie komt weer boven en brengt rust in je hoofd. Daar was je aan toe.

Kies Vleugje salie & korreltje zout van Amelie Storms

De overspannen foodvlogger Nadia maakt een cruciale fout waardoor ze in één klap gehaat wordt door haar publiek. Om tot rust te komen gaat ze naar het huis van haar oma in Frankrijk. Daar vindt ze een oud medicijnboek. Het rakelt lang vergeten herinneringen op aan haar diepste verlangens.

Vissen

Je bent toe aan vakantie. Neem die ook, Vis! Geniet van een dagje vrij en knijp er even tussenuit om je hoofd weer op orde te krijgen.

Lees Bella Eliá van Linda Babel

De vriendinnen Julia en Cleo reizen af naar Kreta om een kattenopvang te beginnen. Eenmaal daar blijkt hun pension in een vervallen staat te zijn. Ze hebben geld nodig. Terwijl Cleo sponsors benadert, gaat Julia op zoek naar een baantje. Het brengt haar bij een norse olijfboer, die haar een vreemd voorstel doet.

Al onze verhalen zijn korte verhalen van ongeveer 100 pagina’s. Perfect om op een vrije middag te lezen. Verkrijgbaar als ebookonly via Kobo, Storytel of de Online Bibliotheek.